Mr. Geeta Nandoe

Mr. Geeta Nandoe

Advocatenkantoor Nandoe

Leiden

Over de advocaat

Geeta Nandoe Tewarie is sinds 1999 advocaat en afgestudeerd in het privaat-en bedrijfsrecht. Zij is sinds 1 januari 2016 werkzaam bij Groenendijk en Kloppenburg Advocaten te Leiden. Als advocaat is zij betrokken bij de zaak en bij u als cliënt, waarbij zij streeft naar hoge kwaliteit specialistische dienstverlening bij een passend tarief. Zij staat voor een eerlijk en gedegen advies. Indien een kostbare procedure kan worden voorkomen zal zij zich daarvoor inzetten. Echter, indien noodzakelijk, gaat zij een procedure niet uit de weg. Zij levert u daarbij maatwerk.

Geeta heeft ruime ervaring op het gebied van letselschade en personen- en familierecht. Of het nu gaat om een echtscheiding, het bepalen van de hoogte van de partner -en kinderalimentatie, het verdelen van huwelijksgoederengemeenschap of het verhalen van uw letselschade, zij heeft een scherp oog om uw belangen bij deze kwesties optimaal te behartigen.

Door haar kennis en ervaring kan Geeta in een emotionele tijd juridische duidelijkheid scheppen. Zij is lid van de Vereniging voor familierecht Advocaten en van de Vereniging voor Haagse Jeugdrecht Advocaten en Lid van de VFAS. Daarnaast is zij als advocaat betrokken bij het psychiatrisch patiëntenrecht en is zij bijzonder curator voor minderjarigen. Zij is tevens al jaren als trainer voor het vak Vaardigheden aan de Nederlandse Orde van Advocaten verbonden. Zij is een advocaat met hart voor het vak en hart voor uw zaak.Mr. Geeta Nandoe is advocaat bij Advocatenkantoor Nandoe in Leiden.

Zo kan het dus ook

Waarom de Landelijke Alimentatiedesk?

U kunt nu direct contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie voor het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst voor kinderalimentatie of voor het opstellen van een verzoek tot verhoging of verlaging van de alimentatie. De intakebalie zorgt ervoor dat u de juiste advocaat bij u in de buurt zo snel mogelijk contact met u opneemt.

De aangesloten advocaten van Alimentatiedesk.nl behandelen ook zaken op basis van pro deo. Uw advocaat of mediator bekijkt of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgt uw eventuele aanvraag voor deze gesubsidieerde rechtsbijstand.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Ons keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 50 advocaten
 • Klanten staan centraal

  Wij stellen onze rechtzoekende klant centraal en behandelen uw zaak met zorgvuldigheid
  7.9

Over ons

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van familierechtadvocaten en -mediators. Vind hier een antwoord op uw vragen over alimentatie. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een specialist bij u in de buurt. U kunt gebruik maken van een kosteloze intake en zeker zijn van een snelle reactie van een gespecialiseerde advocaat.

Recht op alimentatie of betalen van alimentatie
Op deze website vindt u belangrijke informatie en alles wat u moet weten over alimentatie, zowel over het recht op alimentatie als over de plicht tot het betalen van alimentatie. Wij hebben alle mogelijke omstandigheden voor u op een rij gezet. Zo weet u wat een advocaat alimentatie voor u kan betekenen.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.