Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Best - Geuze Advocaten en Mediators Alimentatie

Advocaten / mediators alimentatie - vestiging Best

Stationsstraat 65
5683 BB Best
0499 - 219 002
Intakebalie: 088 - 629 00 40

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Geuze Advocaten en Mediators in Best

Geuze Advocaten en Mediators te Best heeft een jarenlange ervaring in het verlenen van rechtsbijstand en bemiddeling op het gebied van (echt)scheidingen en de daarmee gepaard gaande boedelscheiding, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, omgangs- cq. ouderschapsregelingen en alimentatie. Tevens houdt ons kantoor zich bezig met erfrecht, adoptie, gezagskwesties en kinderbeschermingsmaatregelen (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing).

Mediation 

Wij streven ernaar voor onze cliënten en hun kinderen een goede en zorgvuldige oplossing te vinden. Daarbij kan scheidingsmediation een goed middel zijn. De echtgenoten zoeken daarbij samen onder begeleiding van een mediator naar een oplossing. De ervaring leert dat de toekomstige ex-echtelieden de gevolgen van de scheiding op relatief goedkope en snelle wijze kunnen regelen. Groot voordeel van mediation is dat de onderlinge verstandhouding beter blijft zodat de scheiding voor partijen en hun kinderen minder belastend is.

Alimentatie advocaat Best 

Vaak is mediation nog niet aan de orde of niet (meer) mogelijk. Met hun jarenlange ervaring in eenzijdige advisering en procederen kan een advocaat alimentatie van Geuze Advocaten en Mediators ook in dat geval uw belangen goed en strategisch behartigen.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten.

Wij zijn er trots op om Landelijke Alimentatie Desk deelnemer te zijn.

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek. 

Familierechtadvocaten / -mediators bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Best, Eindhoven, Woensel, Veldhoven, Oirschot, Son en Breugel, Boxtel, Liempde, Sint-Oedenrode, Neunen, Geldrop, Helmond, Mierlo, Aalst, Valkenswaard,  Bergeijk, Eersel, Budel, Grave, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Best, Bladel, Cranendonck, Heeze-Leende, Maarheeze, Gerwen en Nederwetten, Reusel-De Mierden, Sint-Oedenrode, Waalre, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek, Someren, Bernheze, Boekel, Boxtel, Heusden, Maasdonk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Uden, Veghel, Vught, provincie Noord-Brabant


Best - Geuze Advocaten en Mediators Alimentatie


Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl