Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Ede - Van Veen Advocaten Alimentatie

Advocaten / mediators alimentatie - vestiging Ede

Keesomstraat 7
6717 AH Ede
0318 - 731 035
Intakebalie: 088 - 629 00 40

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

Van Veen Advocaten Ede

Als een huwelijk door echtscheiding wordt ontbonden, is een van de vragen die beantwoord moeten worden of een van de echtgenoten behoefte heeft aan partneralimentatie en zo ja, aan welk bedrag. Indien er kinderen zijn, moet er ook worden bepaald wie de voornaamste zorg voor de kinderen op zich neemt en wie kinderalimentatie gaat betalen. Met deze en andere vraagstukken kunnen de advocaten uit onze sectie Personen- en Familierecht u helpen.

De familierechtadvocaten van Van Veen Advocaten staan zowel particulieren als ondernemers bij. Bij ondernemers spelen vennootschaprechtelijke aspecten vaak een belangrijke rol. Met onze specifieke kennis op dit gebied onderscheiden wij ons van andere advocaten.

Van Veen Advocaten is één van de grootste en meest veelzijdige advocatenkantoren tussen Arnhem en Utrecht. Al meer dan 35 jaar verlenen wij vanuit Ede juridische diensten aan cliënten uit het hele land. Wij houden van korte communicatielijnen en hebben doorgaans een langdurige relatie met onze cliënten.

Advocaat alimentatie en echtscheiding Ede 

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten.

Familierechtadvocaten / -mediators bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Ede, Lunteren, Rhenen, Veenendaal, Bennekom, Otterlo, Harskamp, Barneveld, Esveld, Scherpenzeel, Wageningen, Renkum, Doorwerth, Arnhem, Oosterbeek, Doesburg, Duiven, Rheden, Rozendaal, Rijnwaarden, Zevenaar, Beuningen, Druten, Groesbeek, Heumen, Lingewaard, Overbetuwe, Ubbergen, Wijchen, Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal, Zaltbommel, provincie Gelderland.


Ede - Van Veen Advocaten Alimentatie


Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl