Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

OMVR Advocaten

Advocaten / mediators alimentatie - vestiging Harderwijk

Deventerweg 9C
3843 GA Harderwijk
034 - 123 21 19
Intakebalie: 088 - 629 00 40

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief*: in overleg

*Het uurtarief is afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat en de aard van de zaak. Bespreek dit tijdens uw intakegesprek.

OMVR: advocaten en notariaat onder één dak

OMVR advocaten + notariaat is dé krachtenbundeling van juridische specialisten in de regio Gelderland en Flevoland. Met meer dan twintig juristen verdeeld over drie vestigingen zijn wij één van de grootste juridische dienstverleners in de regio.

Persoonlijk
Hoewel OMVR van oudsher goed geworteld is in de regio, behoort een gedegen kring van landelijke en internationale klanten inmiddels tot de onze. Persoonlijk contact staat daarbij voorop. Kennis van uw persoonlijke situatie maakt ons scherp. Daar investeren wij graag in. 

Efficiënt
OMVR levert hoogwaardige juridische dienstverlening. Wij bieden maatwerk dat is toegespitst op uw persoonlijke situatie en communiceren in heldere taal. Wij gaan op zoek naar werkbare en efficiënte oplossingen, ook wanneer deze oplossingen geforceerd moeten worden. OMVR beschikt over de juiste ervaring en expertise om het juridische strijdperk te betreden. Wij schromen niet om voor uw belangen te vechten.

Heldere facturatie
Financieel komt u bij OMVR advocaten + notariaat niet voor verrassingen te staan. Voor onze betalende cliënten geldt een standaard uurtarief. Maandelijks factureren wij onze werkzaamheden, voorzien van een heldere specificatie. OMVR is sterk in maatwerk. Ook wanneer het gaat om de kosten staan wij open voor individuele afspraken.

High-trust
Ook cliënten die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtshulp via de Raad voor Rechtsbijstand weten direct waar zij aan toe zijn. OMVR advocaten + notariaat behoort tot één van de door de Raad geselecteerde 'High Trust' kantoren. Dit betekent dat u direct weet of u al dan niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp.  


OMVR Advocaten


Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk




Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl