Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Mijdrecht - Hendrikx Advocaten Alimentatie

Advocaten / mediators alimentatie - vestiging Mijdrecht

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht
0297 - 30 30 01
Intakebalie: 088 - 629 00 40

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief: € 170,00 excl. btw.

Hendrikx Advocaten Mijdrecht

Hendrikx Advocaten is een advocatenkantoor met drie advocaten en drie juridisch medewerkers. Wij hebben een jarenlange ervaring met het verlenen van juridische diensten en onze advocaten hebben zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Dit is onontbeerlijk in een tijd waarin de maatschappij steeds meer juridiseert.

Alimentatie advocaat Mijdrecht

Een van de rechtsgebieden waarop ons kantoor zich heeft gespecialiseerd is het familierecht en in het bijzonder het alimentatierecht. Wij hebben talloze procedures gevoerd voor zowel alimentatiegerechtigden als alimentatieplichtigen. Dankzij deze ruime ervaring kunt u rekenen op een zeer bekwaam team van alimentatie specialisten.

U kunt bij ons terecht wanneer u, op welke wijze dan ook, te maken krijgt met alimentatie. Hierbij kan het gaan om de eerste vaststelling van alimentatie of om de wijziging van een bestaande alimentatieverplichting. Van dit laatste kan bijvoorbeeld sprake zijn indien zich een wijziging van de omstandigheden heeft voorgedaan. Bijvoorbeeld omdat uw inkomen is veranderd of uw gezinssituatie gewijzigd. Naast het voeren van procedures kunnen wij ook een alimentatieberekening maken om te bezien of er aanleiding is om de alimentatie te wijzigen.

 

Nieuwe regels kinderalimentatie

Sinds 1 april 2013 gelden voor de kinderalimentatie nieuwe normen welke zijn neergelegd in het Tremarapport. Deze nieuwe normen hebben het er niet gemakkelijk op gemaakt. Te meer omdat er sinds 1 april 2013 verschillende berekeningsmethodieken gelden voor kinderalimentatie enerzijds en partneralimentatie anderzijds. Ook de wijze waarop de behoefte van kinderen wordt bepaald, is ingrijpend veranderd.

 

Eerste gesprek kosteloos

Ons kantoor hanteert een transparante werkwijze en heeft een no-nonsense aanpak. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek inventariseren wij of wij iets en zo ja wat wij voor u kunnen betekenen. Het gesprek is volstrekt vrijblijvend. Indien u besluit om van onze diensten gebruik te maken, zullen wij in dit gesprek met u de voorwaarden bespreken en de verdere gang van zaken van de te verlenen bijstand.

 

Voor onze werkzaamheden rekenen wij een uurtarief van € 170,00 ex BTW. Ons kantoor brengt geen kantoorkosten in rekening. In voorkomende gevallen, afhankelijk van de soort zaak, zijn wij desgewenst ook bereid om met u een vaste prijs af te spreken voor de behandeling van de gehele zaak, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van de zaak staan wij particulieren ook bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen u graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten.

Wij zijn er trots op om Landelijke Alimentatie Desk deelnemer te zijn.

Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek. 

Familierechtadvocaten / -mediators bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Mijdrecht, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Badhoevedorp, Beverwijk, IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Castricum, Uitgeest, Haarlemmermeer, Schiphol, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Haarlemmerliede, Zwanenburg, Spaarnwoude, Heemskerk, Heemstede, Zandvoort, Purmerend, Edam, Volendam, Wormerveer, Wijdewormer, Broek in Waterland, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandam, Zaandijk, Zaanstad, Noord-Holland


Mijdrecht - Hendrikx Advocaten Alimentatie


Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl