Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Mijdrecht - Hendrikx Advocaten Alimentatie

Advocaten / mediators alimentatie - vestiging Mijdrecht

Industrieweg 23
3641 RK Mijdrecht
0297 - 30 30 01
Intakebalie: 088 - 629 00 40

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Specialisaties

Overige specificaties

Kosteloos intakegesprek
Pro deo mogelijk

Uurtarief: € 170,00 excl. btw.

Hendrikx Advocaten in Mijdrecht

Leuk dat je ons profiel bekijkt op alimentatiedesk.nl. Hendrikx Advocaten is een informeel en modern kantoor, gevestigd in het groene hart van Nederland: Mijdrecht. Met dit jaar ons tienjarig jubileum, staan wij al een decennium lang met veel plezier onze cliënten bij. Ons team is gespecialiseerd en gedreven en bestaat uit elf professionals, waaronder zes advocaten. Wij staan klaar om jou te voorzien van advies of juridische bijstand. Tot onze klanten behoren particulieren (al dan niet met kinderen of een eigen onderneming).

Dé alimentatie advocaat in Mijdrecht

Een van de rechtsgebieden waarop ons kantoor zich heeft gespecialiseerd is het familierecht, waarbinnen in het bijzonder het alimentatie- en echtscheidingsrecht. Wij hebben talloze procedures gevoerd voor zowel alimentatiegerechtigden als alimentatieplichtigen. Dankzij deze ruime ervaring kun je rekenen op een zeer bekwaam team van alimentatiespecialisten (aangesloten bij de vFAS) die klaar staan om jou te helpen.

Je kunt bij ons terecht wanneer je, op welke wijze dan ook, te maken krijgt met alimentatie. Hierbij kan het gaan om de eerste vaststelling van alimentatie of om de wijziging van een bestaande alimentatieverplichting. Van dit laatste kan bijvoorbeeld sprake zijn wanneer zich een wijziging van de omstandigheden heeft voorgedaan. Bijvoorbeeld omdat jouw inkomen is veranderd of jouw gezinssituatie is gewijzigd. Naast het voeren van procedures kunnen wij ook een alimentatieberekeningen maken om te zien of er aanleiding is om de alimentatie te herzien.

Mediation bij Hendrikx Advocaten

Indien je besluit om te gaan scheiden of een geschil hebt over bijvoorbeeld alimentatie of de omgang en het gezag van de kinderen, kun je kiezen voor mediation. Bij mediation maken jij en jouw (ex-)partner gezamenlijk afspraken met behulp van een mediator. De mediator is onafhankelijk en houdt de belangen van beide partijen (en eventueel van de kinderen) in het oog. Daarbij zorgt de mediator ervoor dat alle gemaakte afspraken voldoen aan de juiste wet- en regelgeving. Vaak resulteert een mediationtraject in meer begrip voor elkaar, meer draagvlak om de gemaakte afspraken na te komen, een goedkopere en snellere manier vergeleken met procederen en tot slot leidt het vaak tot een betere verstandhouding tussen partijen. Dit kan vooral belangrijk zijn wanneer partijen nog verbonden blijven, bijvoorbeeld wanneer jullie samen kinderen hebben of een eigen onderneming drijven.

Eerste gesprek kosteloos

Ons kantoor hanteert een transparante werkwijze en heeft een no-nonsense aanpak. Het eerste gesprek is altijd kosteloos. In dit gesprek wordt geïnventariseerd wat wij voor jou kunnen betekenen. Het gesprek is volstrekt vrijblijvend. Indien je besluit om van onze diensten gebruik te maken, zullen wij in dit gesprek de voorwaarden bespreken en de verdere gang van zaken van de te verlenen bijstand.

Voor onze werkzaamheden rekenen wij een uurtarief van € 190,00 (exclusief btw). Ons kantoor brengt geen kantoorkosten in rekening. In voorkomende gevallen, afhankelijk van de soort zaak, zijn wij desgewenst bereid om met jou een vaste prijs af te spreken voor de behandeling van de gehele zaak, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in alimentatiezaken en echtscheidingen. Wij helpen jou graag met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies en zonder verborgen kosten.

Wij zijn er trots op om Landelijke Alimentatie Desk deelnemer te zijn.


Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek. 

Familierechtadvocaten / -mediators bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven

Relevante regio's: Mijdrecht, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Badhoevedorp, Beverwijk, IJmuiden, Velsen, Velserbroek, Castricum, Uitgeest, Haarlemmermeer, Schiphol, Aalsmeer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Haarlemmerliede, Zwanenburg, Spaarnwoude, Heemskerk, Heemstede, Zandvoort, Purmerend, Edam, Volendam, Wormerveer, Wijdewormer, Broek in Waterland, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandam, Zaandijk, Zaanstad, Noord-Holland


Mijdrecht - Hendrikx Advocaten Alimentatie


Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl