Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Klaassen Kweens Advocaten

Advocaten / mediators alimentatie - vestiging Nijmegen

Oranjesingel 27
6511 NN Nijmegen
024 - 200 10 18
Intakebalie: 088 - 629 00 40

De Landelijke Alimentatie Desk is het kwaliteitsnetwerk van zelfstandige kantoren gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. U vindt altijd een advocaat in de buurt. Wij zetten ons in voor de beste service.

  • Vaste en heldere tarievenHeldere tarieven
  • Gratis intakeGratis intake
  • Ook 's avonds en in het weekendOok 's avonds en in het weekend
  • Snelle reactieSnelle reactie

Over het kantoor

Het einde van een relatie heeft vele gevolgen voor u als partners en voor eventuele kinderen. Zowel tijdens een scheidingsmediation als bij de begeleiding van één van de partners in de (echtscheidings)procedure zal gezocht worden naar een zo goed mogelijke basis voor een nieuwe toekomst. Wij zorgen samen met u dat u over alle informatie beschikt die u nodig hebt om beslissingen te kunnen nemen in het kader van de (echt)scheiding en over de gevolgen daarvan. 

Het is meestal in het belang van een ieder dat de gevolgen van de scheiding in goed onderling overleg worden geregeld. Wanneer wij voor een van de (ex-)partners optreden, proberen wij een inhoudelijke procedure bij de rechtbank waarbij de (ex-)partners als tegenpartijen tegenover elkaar komen te staan, zoveel als mogelijk te vermijden. Lukt dat niet, weet u dan verzekerd van zeer strijdbare en ervaren advocaten.  

Kinderen

Bij het treffen van regelingen kijken wij uiteraard ook naar de belangen van de kinderen. Zij hebben immers geen eigen advocaat die hun belangen verwoordt. Zo nodig praten wij hem hen. Dit wordt vaak door de kinderen als heel prettig ervaren. 

Mediation

Waarom mediation de voorkeur heeft boven het regelen van de scheiding waarbij de partners ieder een eigen advocaat hebben. 

Tijdens een mediation is er veel meer ruimte om te werken aan de onderlinge communicatie. Bij veel scheidingen zijn kinderen betrokken. In dat geval moeten de (ex-)partners na de scheiding door als ouders. Dit is vaak erg lastig. Als ouder wilt u het beste voor u kind(eren) en daar hoort ook de andere ouder bij. Echter, omgaan met de andere ouder is tijdens en na de scheiding vaak lastig door alle emoties die gepaard gaan met een scheiding en hetgeen aan de scheiding vooraf ging. Onze ervaring is dat tijdens een mediation regelmatig positieve doorbraken in de onderlinge verstandhouding worden bereikt die niet zouden zijn bereikt wanneer de (ex-)partners ieder een eigen advocaat hebben. Zeker wanneer er kinderen bij de scheiding betrokken zijn, heeft mediation derhalve de voorkeur. 

Eigen advocaat

Ook wanneer u niet kiest voor mediation, dan kunt u zich laten bijstaan voor een van de ervaren advocaten van Klaassen Kweens Advocaten. Als het juridisch conflict en de gang naar de rechtbank niet te vermijden zijn, kunt u rekenen op advocaten die gedreven, betrokken maar ook voldoende kritisch ten opzichte van de eigen positie (uw positie), proberen het beste resultaat te bereiken.  

Familierechtadvocaten / -mediators bij dit kantoor
Grotere kaart weergeven


Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Share |
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 8.1 van 10 op basis van 503 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl