Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Alimentatie berekening

Alimentatieberekening

Vul eenvoudig uw persoonlijke gegevens in en bereken gratis uw alimentatie. Via onderstaand formulier kunt u online een alimentatieberekening uitvoeren om een indicatie te krijgen van de maximale draagkracht.

Indicatie alimentatie berekening

De uitkomst van de alimentatie berekening geeft een goede indicatie van de te betalen of te ontvangen alimentatie. De werkelijke hoogte van de alimentatie is afhankelijk van een aantal factoren. Ook de behoefte van uw kind(eren) en, of ex-partner en specifieke omstandigheden spelen een belangrijke rol.

Berekening alimentatie door advocaat

Wilt u de exacte hoogte van de alimentatie laten berekenen? Een gespecialiseerde alimentatie advocaat kan een volledige berekening alimentatie voor u uitvoeren. Daarnaast kan de advocaat alimentatie u goed adviseren tijdens de onderhandeling en de gemaakte afspraken op schrift stellen.

Vragen alimentatie berekening

Hebt u een vraag over de alimentatie berekening? U kunt 7 dagen per week contact opnemen met de Alimentatie Intakebalie. Wij helpen u graag bij het opstellen of wijzigen van uw overeenkomst alimentatie. Bel nu 088 - 629 00 40 (lokaal tarief). De Landelijke Alimentatie Desk is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke familierecht advocaten en mediators gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. Met vestigingen door heel Nederland vindt u altijd wel een kantoor bij u in de buurt.
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl