Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Betalingsproblemen

Niets is zo hinderlijk als een persoon zijn afspraken niet nakomt. Ook bij alimentatie komt het voor dat de alimentatieplichtige niet meer betaalt. Er kunnen diverse oorzaken hieraan ten grondslag liggen. Een advocaat alimentatie kan u advies geven of de alimentatie incasseren. Alle advocaten aangesloten bij De Landelijke Alimentatiedesk hebben veel ervaring met alimentatiezaken en staan u graag bij. Neem contact op met een advocaat alimentatie voor direct advies.

Overleg

Wanneer u niet meer betaald krijgt, of niet meer kunt betalen als alimentatieplichtige, is het zaak dat u zo snel mogelijk in overleg treedt. Het kan namelijk om een misverstand of een vergissing gaan.

Advocaat alimentatie

Heeft het overleg niet geholpen? U kunt dan het beste een advocaat alimentatie inschakelen. Dit kunt u doen als u niet meer kunt betalen of niet meer betaald wordt. Een advocaat kan dan uw belangen behartigen en zorgen voor een betalingsregeling of een de alimentatie ineens vorderen. Neem contact op met een advocaat alimentatie aangesloten bij De Landelijke Alimentatiedesk voor direct advies.

LBIO

Als de hulp van een advocaat alimentatie ook niet heeft geholpen, kunt u zich wenden tot het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdrage (LBIO). Dit is een gratis dienst, waarmee u de alimentatie kunt innen als alimentatiegerechtigde. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden van toepassing waaraan u moet voldoen.

Pro deo advocaat?

Soms is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat alimentatie regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij de Landelijke Alimentatie Desk werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl