Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Deelname kantoor

Ontdek de voordelen voor uw kantoor

Conform-gedragsregels-LAD_1

Als deelnemer van de Landelijke Alimentatie Desk (LAD) geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen.

Aanvragen  Website en kantoorprofiel

De Landelijke Alimentatie Desk heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op de juiste doelgroep. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we elke maand een groot aantal bezoekers. Elke deelnemer krijgt een uniek en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de advocaten/mediators. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt. Wij brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

Aanvragen  Waardevolle aanvragen doorgestuurd

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via ons gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat/mediator digitaal alle aanvragen doorgestuurd.

Bereikbaar   Optimale bereikbaarheid

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. 
Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen.
Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

Exclusiviteit_1   Exclusiviteit

Elke deelnemer kent een exclusieve deelname in zijn regio. Alle aanvragen uit de exclusieve regio worden aan het betreffende kantoor doorgespeeld.

Samenwerking   Samenwerking met Premium Partners

De Landelijke Alimentatie Desk is een unieke landelijke formule met veel lokale kantoren door heel Nederland. Vanuit dat perspectief is LAD ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners.
 Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

Kwaliteitsnetwerk   Kwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van familierecht advocaten en mediators. Allen staan voor service & vakkundigheid. 
Bovendien kunnen kantoren ook onderling zaken binnen het netwerk aan elkaar doorspelen.  

Kostenbesparing   Kostenbesparing

Als het grootste familierechtnetwerk van Nederland zijn wij in staat om samen met al onze deelnemers een aantrekkelijk kostenvoordeel bij inkoop te behalen. Zo hebben wij inmiddels met LAD Inkoopcollectief zeer gunstige inkoopafspraken met verschillende premium leveranciers waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 60%. Dat komt neer op ruim € 3.000 per advocaat per jaar. Bijvoorbeeld op het gebied van verzekeringen, juridische bibliotheek, deurwaardersdiensten en opleidingen.

Gebruiksvriendelijk   Conform gedragsregels

Deelnemers van de Landelijke Alimentatie Desk betalen een vaste

 vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van

 samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Keurmerk_LAD_03  Keurmerk

De Alimentatiedesk streeft naar beste service en deskundigheid bij de deelnemers. Aandachtspunten hierbij zijn: vertrouwelijke informatiebehandeling, optimale bereikbaarheid en servicegerichtheid. Om deze beloften aan de rechtzoekende waar te kunnen maken introduceren we het Alimentatiedesk keurmerk. Het doel is daarbij niet alleen om voorkeur, maar ook loyaliteit aan het concept en uw kantoor te realiseren. Meer informatie over het keurmerk leest u hier…

font-family: Arial;">Wilt u ook profiteren van deze voordelen als deelnemer? Neem dan gerust contact op met Advocaten Zakendesk. U kunt ons bellen via 035 - 694 52 72 of stuur een e-mail aan info@advocaten-zakendesk.nl.
 Wij helpen u graag focussen op zaken waar u goed in bent, het runnen van een kantoor en helpen van cliënten.


Testimonial   Ervaringen van deelnemers

"Door aan te sluiten bij de Landelijke Alimentatie Desk heb ik mijn praktijk verrijkt met een aantal leuke en interessante alimentatiezaken. Niet alle leads leiden tot zaken maar overall is er voldoende aanbod. Het is ook bijzonder fijn dat de kern van het geschil al is weergegeven en alle contactgegevens van de cliënt direct bekend zijn."

- mr. M.N.G.N.H. (Majory) Brech
Advocaat / Mediator bij Kaarls Brech Diels Advocaten te Den Haag


Leaflet_uitsnede
Download informatieleaflet (743 Kb pdf_icon)

Klik op onderstaand informatie leaflet voor alle informatie (in PDF) rondom het grootste platform voor advocaten gespecialiseerd in familierecht en alimentatie.


Contactgegevens

Advocaten Zakendesk
Energiestraat 5-b
1411 AN  Naarden
T: 035 - 69 45 272
F: 035 - 70 09 702

info@advocaten-zakendesk.nl
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl