Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Herberekening alimentatie

Wenst u een herberekening alimentatie? Door een wijziging in uw financiŽle en, of persoonlijke situatie kan het nodig zijn om de hoogte van de alimentatie te herzien. Een advocaat alimentatie kan uw alimentatie herberekenen en de rechtbank verzoeken de alimentatie te wijzigen.

Redenen voor herberekening

Wanneer u na een echtscheiding of een beŽindigd geregistreerd partnerschap de alimentatie heeft vastgelegd, is het mogelijk dat er na een tijd wijzigingen in de verplichtingen dienen te worden aangebracht. Een advocaat alimentatie kan u adviseren hieromtrent. Alle advocaten aangesloten bij De Landelijke Alimentatiedesk hebben veel ervaring met het familierecht en staan u graag bij. Neem contact op met een advocaat alimentatie voor direct advies.

Alimentatieplicht

Alimentatie draait om geld. Wanneer u meer of minder gaat verdienen, is het niet redelijk dat u wel hetzelfde bedrag aan alimentatie moet blijven betalen. Om deze reden is het mogelijk om gemaakte afspraken te herzien (wijzigen) en de alimentatie te herberekenen.  

Voorbeeldsituaties voor alimentatie herberekenen:

Advocaat alimentatie 

Wenst u de alimentatieverplichtingen open te breken? Raadpleeg dan een advocaat alimentatie. Een advocaat alimentatie ondersteunt u tijdens het gehele juridische proces, zoals de herberekening alimentatie en verzoek tot wijziging bij de rechter.

Pro deo advocaat? 

Soms is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat alimentatie regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij de Landelijke Alimentatie Desk werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Share |
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 8.1 van 10 op basis van 503 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl