Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Over de Landelijke Alimentatie Desk

De Landelijke Alimentatie Desk is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke familierecht advocaten en mediators gespecialiseerd in alimentatie en echtscheiding. Elk deelnemend kantoor staat garant voor bereikbaarheid, service en vakkundigheid.

Met vestigingen door heel Nederland vindt u altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Alle kantoren zijn bovendien 7 dagen in de week bereikbaar via onze Intakebalie op 088 - 629 00 40 (lokaal tarief).

Onze geschiedenis

Vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan, is in 2010 onder leiding van Advocaten Zakendesk samen met een aantal advocatenkantoren gezamenlijk de Landelijke Alimentatie Desk opgezet. Met de Landelijke Alimentatie Desk wordt invulling gegeven aan de veranderende wensen en eisen van de rechtzoekende, met de individuele juridische situatie als uitgangspunt.

Onze beloften

  •     Goede service en klanttevredenheid is onze voornaamste prioriteit
  •     Een kosteloze intake en snelle reactie
  •     Zeven dagen per week bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend
  •     Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
  •     Eén desk voor advocaten en mediators

Samen sterk

Alle advocaten en mediators hebben een eigen profiel op onze website. Dankzij de 'samen sterk' formule is de Landelijke Alimentatie Desk uitgegroeid tot de grootste portal voor alimentatiezaken van Nederland. Met inmiddels ruim 55 vestigingen en vele positieve ervaringen van rechtzoekenden als resultaat. Door onze gezamenlijke marketing hebben wij een goede naam in de markt opgebouwd waar we trots en zuinig op zijn.

Onze ambitie

Onze ambitie is het nog verder laten uitgroeien van het aantal deelnemende kantoren met een nog betere regionale dekking. Daarnaast zullen wij blijven werken aan optimale service van de deelnemende kantoren aan alle rechtzoekenden. Daarnaast zullen wij gezamenlijk een aantal slimme en gebruikersvriendelijke digitale oplossingen voor de rechtzoekende introduceren. Op deze manier maken we het voor de rechtzoekende nog eenvoudiger om zijn alimentatiezaak aan ons voor te leggen op een manier zoals het hem het beste uitkomt.

Met onze focus op service, klantentevredenheid en het landelijke netwerk van ervaren en gespecialiseerde advocaten & mediators willen wij de favoriete keuze zijn van een ieder die een oplossing wenst van een alimentatieprobleem.

De Landelijke Alimentatiedesk; De landelijke specialisten in alimentatiezaken en echtscheidingen

U kunt terecht voor een Alimentatiedesk advocaat in de volgende plaatsen:

Alphen aan den Rijn, Amsterdam Oost, Apeldoorn, Barendrecht, Beetsterzwaag, Bergen op Zoom, Best, Breda, Capelle aan den IJssel, Delfzijl, Den Bosch, Driebergen-Rijsenburg, Ede, Eersel, Emmen, Enschede, Gorinchem, Groningen, Groningen (2), Gouda, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hilversum, Houten, Laren, Leeuwarden, Leiden, Leusden, Maastricht, Meppel, Mijdrecht, Nijmegen, Noord-Scharwoude, Oegstgeest, Oostvoorne, Oss, Purmerend, Roelofarendsveen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam (2), Rotterdam-Zuid, Rozenburg, Schaijk, Scheemda, Sneek, Tilburg, Utrecht, Wassenaar, Woerden, ZaanstadZeist, Zoetermeer, Zwolle

Pro deo advocaat alimentatie?

Soms is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat alimentatie regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij de Landelijke Alimentatie Desk werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Bekijk alle advocatenkantoren

Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Share |
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl