Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Peiljaarverlegging

Bij het bepalen van het bedrag dat de alimentatieplichtige moet betalen, wordt een peiljaar gebruikt. Er wordt dan een jaar gebruikt om uw inkomen te bepalen. Het is mogelijk het peiljaar te verleggen. Een advocaat alimentatie kan u hieromtrent adviseren. Alle advocaten aangesloten bij De Landelijke Alimentatiedesk hebben veel ervaring met het familierecht en staan u graag bij. Neem contact op met een van de advocaten voor direct advies.

Wijziging peiljaar alimentatie

Het kan zijn dat men bij u als alimentatieplichtige een te hoog peiljaar gebruikt heeft en dat u nu minder inkomen heeft dan uit het peiljaar. U heeft er dan baat bij het peiljaar te verleggen naar een meer realistisch beeld. Een alimentatiegerechtigde heeft baat bij een peiljaar waarbij een hoger inkomen wordt berekend. Raadpleeg een advocaat om een voor u zo gunstig mogelijk peiljaar toe te passen in de alimentatieprocedure. Neem nu direct vrijblijvend contact op met een advocaat alimentatie.

Pro deo advocaat?

Soms is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat alimentatie regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij de Landelijke Alimentatie Desk werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl