Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Verandering inkomen

Wanneer uw inkomen wijzigt, is het mogelijk dat u door een advocaat alimentatie een wijziging van de alimentatieverplichtingen kunt verzoeken aan de rechtbank. Het hangt van allerlei omstandigheden af of uw verzoek wordt gehonoreerd. Een advocaat alimentatie kan u hieromtrent adviseren. Alle advocaten aangesloten bij De Landelijke Alimentatiedesk hebben veel ervaring met het familierecht en staan u graag bij. Neem contact op met een van de advocaten voor direct advies.

Ontslag en WW-uitkering

Als u als alimentatieplichtige werkloos wordt na de vaststelling van de alimentatieplicht, kunt u mogelijk dat u niet meer voldoende geld verdient om de alimentatie te betalen. In een dergelijk geval kunt u via een advocaat de rechtbank verzoeken de alimentatie te wijzigen.

Meer inkomen

Het is ook mogelijk dat de alimentatieplichtige meer inkomen verwerft dan eigenlijk was berekend bij de vaststelling van de alimentatieplicht. Degene die de alimentatie ontvangt (alimentatiegerechtigde) kan dan de rechtbank verzoeken de alimentatie te verhogen. Andersom geldt dit ook. Als u als ontvanger meer gaat verdienen kan de alimentatieplichtige de rechtbank verzoeken de alimentatie te matigen. Raadpleeg een advocaat alimentatie om de alimentatie te wijzigen.

Pro deo advocaat?

Soms is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat alimentatie regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De meeste advocaten aangesloten bij de Landelijke Alimentatie Desk werken waar mogelijk altijd op pro deo basis.

Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl