Alimentatie intakebalie
088 629 00 40 (lokaal tarief)
Of stel uw vraag via WhatsApp
Landelijke Alimentatie Desk

Werkwijze

Via deze website kunt u informatie krijgen over het Nederlandse personen- en familierecht met het accent op alimentatie. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op het familierecht en die kantoor houdt bij u in de buurt. Vind een kantoor bij u in de buurt.

Zoekt u een alimentatie advocaat? Bel de Alimentatie Intakebalie 088 - 629 00 40
U kunt vrijblijvend mailen of bellen met de Alimentatie Intakebalie via 088 - 629 00 40 (lokaal tarief). Wanneer u ons mailt bellen wij u terug. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord voor een kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies. Verder kunnen de juristen u helpen bij het selecteren van de juiste advocaat en kunnen zij uw zaak direct voorleggen aan een advocaat uit het landelijke netwerk. U krijgt dan zelf contact met de familierecht advocaat die het beste bij uw zaak past.

De Alimentatie Intakebalie is geopend van maandag t/m donderdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Om u nog beter te kunnen bedienen, is de intakebalie ook in het weekend geopend tussen 12:00 en 16:00 uur. Op feestdagen is de intakebalie gesloten.

Belangrijke informatie over de Alimentatie Intakebalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Alimentatie Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim - zoals die gelden voor advocaten - niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Alimentatie Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht
Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een alimentatie advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit de deelnemende advocaten en advocatenkantoren. Deze advocaten en advocatenkantoren zijn van elkaar en van deze website geheel onafhankelijk. Alle advocaten hebben het personen- en familierecht als specialisatie, zijn ervaren in alimentatiezaken en zijn uiteraard lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Pro deo-advocaat
Vaak is het mogelijk om alimentatiezaken op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Alle advocaten aangesloten bij De Landelijke Alimentatiedesk werken, indien mogelijk, altijd op pro deo-basis.

Bekijk alle advocatenkantoren

Ga naar hoofdpagina Over ons

Bel kosteloos en vrijblijvend 088 - 629 00 40(lokaal tarief)
Ook 's-avonds en in het weekend
Mail direct uw vraag via de website. Een advocaat neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Gespecialiseerd in alimentatie

  • 7 dagen per week bereikbaar

  • Ook pro deo mogelijk
Landelijke Alimentatie Desk krijgt een 7.4 van 10 op basis van 601 beoordelingen.
Alimentatie intakebalie: 088 - 629 00 40
Maandag t/m donderdag
08.00 tot 20:00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 18:00 uur

Zaterdag:
12.00 tot 16.00 uur

Zondag:
12.00 tot 16.00 uur

(tijdens feestdagen gesloten)


www.alimentatiedesk.nl